Restoran & Caffe

Srebrna Planina Spa & Resort

Prepustite se hedonizmu

Započnite novi dan naspavani i odmorni jer – u našem restoranu doručak služimo do 11 časova. Bez obzira da li ste vegetarijanac ili ljubitelj domaće kuhinje, uz kafu, čaj, đus i tradicionalne kopaoničke mlečne proizvode aranžirajte obrok po vašoj želji, kombinujući mnoštvo različitih ukusa iz ponude po principu švedskog stola. Hranu i pribor za jelo serviramo po visokim kriterijumima internog higijenskog i bezbednosnog protokola tako da možete računati na besprekornu uslugu.

Prostrani restoran sa 100 mesta je ambijent u kojem ćete na miru uživati u svakom obroku. A uz panoramski pogled, zavisno od godišnjeg doba, pred vama će biti uvek drugačija slika – od zimske idile i snegom prekrivenih četinara ili buđenja proleća, pa do bljeska jesenjih boja.

Gostma su na raspolaganju specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, a o porudžbinama sa menija pobrinuće se naši maštoviti i vešti kuvari. Dodatni šarm restoranu daju kombinacija savremenog enterijera i toplina drveta, a uz diskretno osvetljenje, svaka večera postaje priča za sebe, zavisno od vaših gurmanskih sklonosti i specijaliteta koji odaberete. Izbor vina sa naše vinske karte samo će dodatno upotpuniti zadovoljstvo porodične večere ili, pak, čari intime.

Minimalan broj osoba za švedski sto je 20.

PORUČITE DOSTAVU
+381 63 161 99 41

Srebrna Planina